Renovácia parkiet v obci Čajkov

 

Renovácia parkiet podlahy Buk v obci Čajkov okres Levice. Brúsenie, tmelenie a lakovanie parkiet lakom Bondex Satin vysoká záťaž plus olištovanie.

Naša služba renovácia parkiet vám môže predĺžiť životnosť vašich drevených podláh o roky a zmeniť matné povrchy podláh na niečo, na čo môžete byť hrdí. 

 

 
 

Služby brúsenia pre byty

Rybinové bloky sú opracované podľa presných štandardov, ktoré zaisťujú pevne zaskakujúce spoje na všetkých okrajoch. Každý blok je pripevnený k okolitým blokom, aby poskytol podlahe maximálnu pevnosť a stabilitu. Každý parketový blok je individuálne prilepený k podkladu v požadovanom vzore.


Parketové bloky sú opracované tak, aby poskytovali hrubú vrstvu na opotrebenie (približne 10 mm) nad perom a drážkou. To umožňuje, aby bola podlaha parketového bloku mnohokrát omladená; podlaha pravdepodobne prežije budovu.




 


 

Zdieľajte:

Upratovanie cena

Cena upratovacej služby je vo veľkej miere závislá od náročnosti alebo precíznosti čistenia, intervalov čistenia, čistiacich prostriedkov atď. Keď ide o upratovanie, ceny upratovania sú závislé aj od kraja, v ktorom žijete, vzdialenosti vášho domova od centra mesta a aký druh upratovania potrebujete - či ide o ručné alebo strojové čistenie. Upratovacia hodina začína okolo 10 EUR/h. Podotýkame, že upratovačka potrebuje zvyčajne najmenej 2 hodiny. Z toho môžeme konštatovať, že návšteva upratovačky nás bude stáť minimálne 20 EUR. Cena generálneho upratovania domácnosti je o niečo vyššia. Predovšetkým závisí od plochy, počtu okien, ktoré treba umyť a začína sa od 130 EUR/byt. Generálne upratovanie domu je drahšie a začína od 300 EUR. Orientačná cena každodenného upratovania kancelárskych priestorov (1200 m2/pracovníka) je 1,3 EUR/m2.

Kategórie

Naše služby

  1. Pokladáme laminátové podlahy
  2. Upratovacie práce
  3. Brúsenie,tmelenie, lakovanie parkiet

Zoznam definícií

Parketové vlysy
Vlysová podlaha:je vytvorená z parketových vlysov vyrobených z rastlého dreva, ktoré sa priamo upevňujú na podlahu a tvoria nášľapnú plochu. Spájajú sa na tupo, alebo na pero a drážku.
Parkety
Parketová podlaha: všeobecný názov pre drevené podlahy, ktorých nášľapná vrstva je usporiadaná do rôznych vzorov. Povrchové vlysy sú lepené na tuhú nosnú podložku alebo stužujúcu nosnú sieťovinu. Rozmery panelov ako aj spôsob usporiadania vlysov je rôzny. Vlysovú vrstvu parkiet tvoria buď masívne vlysy, alebo iba prírodné drevené dyhy s ochrannými fóliami a lakovými úpravami. Uplatňujú sa pri rekonštrukciách historických budov, alebo v spoločenských priestoroch a pod.

Podpora

Ak máte akékoľvek práce ... s podlahami ...Kontaktujte ma. Stačí zavolať na našu 24 hodinovú linku tiesňového volania.

RSS feed - SEOClerks