Realizácia parkiet | Mojmírovce | Dubové vlysy

 Realizácia parkiet | Mojmírovce | Dubové vlysy

Dubové vlysy realizácia parkiet .Parkety do vzoru Dvojitá rybina.Podlaha vyniká kombináciou farieb , parketové vlysy výrobcu Mosaic trieda Mix cca 39€/m2.

.Realizácia pokládka parketových vlysov do silanového lepidla Bona Bond vzor dvojitý stromček/rybina.Všetky miestnosti jednoliato bez prechodov. 

Parketový vzor s dvojitou rybou kosťou

Väčšina parkiet je vo všeobecnosti položená vo vzore rybej kosti. Existuje však rafinovaný spôsob, ako tento teplý a tradičný vzhľad ozvláštniť. Vzor parketových podláh s dvojitou rybou kosťou je jemnou variáciou na tradičnejší vzor drevených parkiet s jednou rybou kosťou. Štýl dvojitej rybej kosti - kde sú dva bloky zdvojené vedľa seba.


Čo sú to vlastne parkety?


Vstúpte do akéhokoľvek honosného domu vo Veľkej Británii a najmä na kontinente a uvidíte úžasné príklady jedného z najžiadanejších typov podláh. Parkety premenia obyčajnú podlahu na úžasný interiérový prvok, ktorý predvádza zručnosti remeselníkov a žien, ktorí vytvárajú tieto majstrovské diela. Niet divu, že parkety a podlahy z rybích kostí sú viditeľné vo všetkých najkrajších palácoch na svete.

Parkety majú svoje korene vo Francúzsku v 17. storočí, kde sa používali ako alternatíva kamenných alebo mramorových podláh v luxusných zámkoch. Pretože je vyrobený z dreva, je tiež oveľa ľahší a je obľúbený ako dekoratívna podlaha v horných poschodiach. Ľahšia konštrukcia až tak nezaťažuje nosné trámy podlahy. Uvidíte ich teda v spálňach, ale aj vo vstupných halách či veľkých salónoch.



  • Rybia kosť parkety
  • Dvojitá rybia kosť
  • Parkety Chevron (tiež známe ako maďarské bodové parkety)
  • Basketweave parkety
  • Panely parkiet ako: Versailles, Albert, Chantilly, Cross, Etoile
  •  

     

     

    Zdieľajte:

    Upratovanie cena

    Cena upratovacej služby je vo veľkej miere závislá od náročnosti alebo precíznosti čistenia, intervalov čistenia, čistiacich prostriedkov atď. Keď ide o upratovanie, ceny upratovania sú závislé aj od kraja, v ktorom žijete, vzdialenosti vášho domova od centra mesta a aký druh upratovania potrebujete - či ide o ručné alebo strojové čistenie. Upratovacia hodina začína okolo 10 EUR/h. Podotýkame, že upratovačka potrebuje zvyčajne najmenej 2 hodiny. Z toho môžeme konštatovať, že návšteva upratovačky nás bude stáť minimálne 20 EUR. Cena generálneho upratovania domácnosti je o niečo vyššia. Predovšetkým závisí od plochy, počtu okien, ktoré treba umyť a začína sa od 130 EUR/byt. Generálne upratovanie domu je drahšie a začína od 300 EUR. Orientačná cena každodenného upratovania kancelárskych priestorov (1200 m2/pracovníka) je 1,3 EUR/m2.

    Kategórie

    Naše služby

    1. Pokladáme laminátové podlahy
    2. Upratovacie práce
    3. Brúsenie,tmelenie, lakovanie parkiet

    Zoznam definícií

    Parketové vlysy
    Vlysová podlaha:je vytvorená z parketových vlysov vyrobených z rastlého dreva, ktoré sa priamo upevňujú na podlahu a tvoria nášľapnú plochu. Spájajú sa na tupo, alebo na pero a drážku.
    Parkety
    Parketová podlaha: všeobecný názov pre drevené podlahy, ktorých nášľapná vrstva je usporiadaná do rôznych vzorov. Povrchové vlysy sú lepené na tuhú nosnú podložku alebo stužujúcu nosnú sieťovinu. Rozmery panelov ako aj spôsob usporiadania vlysov je rôzny. Vlysovú vrstvu parkiet tvoria buď masívne vlysy, alebo iba prírodné drevené dyhy s ochrannými fóliami a lakovými úpravami. Uplatňujú sa pri rekonštrukciách historických budov, alebo v spoločenských priestoroch a pod.

    Podpora

    Ak máte akékoľvek práce ... s podlahami ...Kontaktujte ma. Stačí zavolať na našu 24 hodinovú linku tiesňového volania.

    RSS feed - SEOClerks